Ko smo mi

Tim koji se fokusira na vas

◄ ORIGO ► je firma koja se specijalizovala za posmatranje igrača (skauting) i ima za cilj da pomogne što većem broju fudbalera u unapređivanju njihovih karijera!

Naš moto je "TALENAT MORA DA SE POKAŽE".

◄ ORIGO ► tim se sastoji od nekoliko frilenser skauta i nezavisnih posrednika iz nekoliko evropskih zemalja, koji imaju odgovarajuće profesionalne kvalifikacije i licence što obezbeđuje kvalitetnu uslugu i sigurnu dugoročnu saradnju.

U proteklom periodu preduzeće je prošlo kroz proces transformacije, a za to vreme je uspostavio ozbiljne kontakte sa više agencija, profesionalnih skauta, menadžera i akademija.
Istovremeno u određenim oblastima fudbala, kao što je integracija mladih igrača u prvi tim, kao i iskustvo stečeno u identifikaciji talenata dalo nam je ideju da obezbedimo neku vrstu osnovne podrške fudbalerima.
Tako je nastao ◄ ORIGO ► servis za skauting.

Obratite nam se, kako bismo počeli saradnju!

Šta nudimo

Podršku za napredovanje

Bez obzira da li si amater ili profesionalni fudbaler da bi napredovao u svojoj fudbalskoj karijeri i da bi te zapazili skauti i agenti danas u modernom fudbalu je neophodno da tvoj potencijal dođe do izražaja, i da o njemu bude informisano mnoštvo strana!

◄ ORIGO ► tim fudbalerima pruža jednu takvu kompletnu uslugu koja im može biti od pomoći u postizanju svojih ciljeva! Za igrača pravimo jedan promo video materijal, napišemo mu CV i izveštaj o igraču, a po potrebi vršimo i konsultacije sa igračem u interesu njegovog razvoja i prezentujemo ga fudbalskom svetu.
Takođe pružamo podršku profesionalnim fudbalerima ukoliko žele da napreduju, ako traže nove izazove ili žele da izgrade nove odnose u interesu svojih karijera.
Naše usluge se mogu tražiti naručivanjem, a nakon zajedničke konsultacije ponudićemo vam uslove saradnje i način plaćanja.
Osim toga, naša usluga TRANSFER MARKET je dostupna odmah nakon kupovine tj.plaćanja i korisnik se obaveštava putem e-pošte o detaljima potrebnim za prijavljivanje.

Želiš biti profesionalac? Pogledaj naše usluge!