Kik vagyunk

A csapat mely rád összpontosít

Az ◄ ORIGO ► egy olyan cég amely a játékosmegfigyelésre szakososdott és célja, hogy minél több labdarúgónak segítsen a karrierje építésében!

A mottónk „A TEHETSÉGET MEG KELL MUTATNI”

Az ◄ ORIGO ► csapatát több európai országban tevékenykedő freelancer scout és független játékos közvetitő alkotja akik rendelkeznek megfelelő szakmai képesítésekkel és engedéllyel amivel biztosítani tudjuk a hosszú távú minőséges szolgáltatást és együttműködést.

A cég az elmúlt időszakban egy átalakulási folyamaton ment keresztül, és ez az idő alatt széleskörű kapcsolatokat épített ki több ügynökséggel, professzionális klubok vezetőivel/scoutjaival és akadémiákkal.
Ugyanakkor a labdarúgás specifikus területein mint pl. a fiatal játékosok integrálása a felnőtt csapatokba és a tehetségek azonosításában szerzett tapasztalatok alapján hoztuk meg azt a döntést, hogy egyfajta támogatási alapot nyújtsunk a labdarúgók számára.
Így született meg az ◄ ORIGO ► Játékosmegfigyelés-Scouting.

Dolgozzunk együtt! Küldj egy üzenetet a kezdéshez!

Mit kínálunk

Támogatást az előrehaladásban

Legyél akár amatőr vagy profi labdarugó ahhoz, hogy előrehaladj a futball karriered lépcsőfokán és felfigyeljenek rád a klubok scoutjai  és a játékos ügynökségek manapság már nem elég a benned rejlő potenciál, hanem szükséges az is, hogy az informácíók rólad minél több helyre eljussonak.

Az ◄ ORIGO ► egy olyan komplett Scouting szolgáltatást nyújt a játékosok számára, amellyel közelebb kerülhetnek a céljaik megvalósításában!  A játékosról készítünk egy promo video anyagot, CV-t, játékos jelentést valamint igény szerint konzultációkat végzünk a játékossal a fejlődése érdekében és bemutatjuk a futball világnak.
A profi labdarugók számára is nyújtunk támogatást, amennyiben szeretnének fejlődni, új kihivások elé nézni és új kapcsolatokat szerezni a futball karrierjük építése érdekében.
A szolgáltatásainkat rendelés alapján lehet igényelni, majd egy közös egyeztetést követően ajánlatot teszünk az együttműködés feltételeiről és a fizetés módjáról. Ez alól kívételt képez a TRANSZFERPIAC szolgáltatásunk, ami fizetés után azonnal hozzáférhető és a felhasználót egy e-mailben értesítjük a bejelentkezéshez szükséges adatokról.

Szeretnél profi lenni? Tekintsd meg szolgáltatásainkat!